Maisto ruošimo pamoka

Indijos virtuvės neapibūdinsi keliais žodžiais. Tiesiog ji labai įvairi. O priklausomai nuo regiono gerokai skiriasi ir maitinimosi tradicijos. Indiškus patiekalus mėgsta vegetarai, nes joje labiausiai paplitęs augalinis maistas – daržovės, vaisiai, riešutai.
Labai daug prieskonių, garnyrų ir ypatingos valgymo tradicijos daro Indijos virtuvę itin įdomia ir mums. Turime galimybę skanauti mūsų virtuvei nebūdingų patiekalų, pajusti, o gal ir pamėgti ypatingu kvapnumu, neretai ir aštrumu pasižyminčius patiekalus.
O šitokią gausybę prieskonių reikia mokėti suderinti tarpusavyje, įdėti atitinkamu momentu, kad jie labiausiai atskleistų savo kvapą ir skonį. Juk reikia žinoti, kaip produktai skirstomi pagal jų poveikį žmogaus organizmui, kaip jie dera tarpusavyje.

❗️❗️❗️ Šįvakar mūsų laukia autentiško indiško maisto gaminimas, tai atliekant pačiam SWAMI ADITYA ❗️❗️❗️

Maitinimosi filosofija, prieskonių „džiazas“ ir, žinoma, pagamintų patiekalų degustacija❗️

Juk pats geriausias būdas išsiaiškinti, kokia iš tikrųjų yra Indijos virtuvė yra pačiam pamatyti gaminimo procesą, paragauti maistą ir bent trumpam pasijausti šios kultūros dalimi.
❗️ Gaminsime 5 patiekalus ir desertą.
❗️ Žinoma, juos ir suvalgysime!!!
Trukmė 2 val.
Kaina 25 eur. (viskas įskaičiuota)
❗️ BŪTINA registracija https://forms.gle/1uwieJk5J4sUKRFcA

Informacija info@sveikatinimocentras.lt arba tel. 861880246.